Menú diari a Argentona
MENÚ DEL DIA - 14,00€
Mig menú - 10,00€
PRIMERS
SUC DEL DIA AMB TARONJA, PASTANAGA I POMA
VERDURES AL VAPOR, COLIFLOR, PÈSOLS I BRÒQUIL
GASPATXO OM PICADA DE VERDURES I PA
AMANIDA DE PASTA AMB CRANC,
TONYINA I SALSA ROSA
«ENSALADILLA RUSSA» AMB PEBROT DEL PIQUILLO I TONYINA
AMANIDA MEDITERRÀNIA AMB VINAGRETA DE
MOSTASSA I FORMATGE
«FINGERS» DE POLLASTRE AMB MAIONESA I MOSTASSA
DOLÇA I XIPS DE PATATA
FLORS DE MELÓ AMB PERNIL
PAELLA DE MARISC
ESPÀRRECS EN TEMPURA I SALSA ROMESCO
“ZAMBURIÑAS” A LA PLANXA (SUP. 8€)
TATAKI DE TONYINA AMB ALVOCAT I CEBA MORADA (SUP. 10€)
CALAMARS FRESC A LA ROMANA (SUP. 4€)
ESCAMARLANETS FRESCOS SALTEJATS (SUP. 8,50€)
SEGONS
BISTEC DE VEDELLA AMB PEBROTS DEL PADRÓ I PATATES
«VACÍO» DE VEDELLA A LA BRASA AMB SALSA DE 5 PEBRES
HAMBURGUESA CASOLANA AMB FORMATGE
I CEBA AMB PA DE MOTLLE
«BROTXETA» DE POLLASTRE DE CORRAL AMB
PARMENTIER DE PATATA
«CODILLO» IBÈRIC AL FORN A BAIXA TEMPERATURA
BACALLÀ A LA LLAUNA
SARDINES A LA PLANXA AMB PICADA D’ALL I JULIVERT
SUPREMA DE LLUÇ A LA MARINERA
SEITONS A L’ANDALUSA
LLOM DE TONYINA VERMELLA A LA PLANXA
AMB VERDURES AL WOK
CALAMARS A LA PLANXA AMB GUARNICIÓ (SUP. 7€)
SECRET IBÈRIC A LA PLANXA (SUP. 7€)
ENTRECOT DE VEDELLA A LA PLANXA (SUP)
PRESA IBÈRICA A LA PLANXA (SUP.)
CUA DE BOU ESTOFADA (SUP.)
MAGRET D’ÀNEC A LA PLANXA
AMB COLÍS DE FRUITS VERMELLS (SUP. 12€)
CALAMARS FARCITS AMB SALSA I ARRÒS SALTEJAT (SUP. 7€)
COSTELLETES DE CABRIT DE LLETÓ A LA MILANESA (SUP.)
XAI DE TEROL A LA PLANXA (SUP.)